סגור
חיפוש
Filters

אנשור פלוס בטעם בננה

אנשור פלוס בטעם בננה החדש הכולל נוסחה עם יותר חלבון יותר ויטמין D ופחות סוכר.
₪7.90
אנשור פלוס מזון ייעושי ומועשר בחלבון, ריכוז גבוה אשר משמש כהשלמה תזונתית או מלאה.
בקבוק אחד של אנשור מכיל 14 גרם חלבון ו 24 ויטמינים ומינרלים חיוניים חומצות שומן ואומגה 3.
6 פרובויוטיקה.

חשוב לדעת: אם ידוע רגישות לאחד ממרכיבי המזון או הינך סובל\ת ממחלה כלשהי יש להיוועץ עם רופא
 
 
הוראות השימוש:
  •  אנשור פלוס מיועד לספק תזונה משלימה או לשמש כמקור מזון יחיד למבוגרים.
  • התכשיר אינו מיועד לשימוש בילדים, אלא אם כן הומלץ ע"י הרופא.
  • יש לנער היטב לפני הפתיחה.
  • ניתן להשתמש באנשור פלוס כמקור מזון יחיד או בזמן הארוחות
  • מומלץ לשתות קר
  • כמקור מזון יחיד – יש להיוועץ ברופא.
  • יש לשמור את הפחית סגורה בטמפרטורת החדר. עם פתיחתה יש לכסותה ולשמור במקרר. יש לזרוק מזון שלא נעשה בו שימוש תוך 48 שעות מהפתיחה.
  •  יש לשים לב לתאריך התפוגה המופיע בתחתית הפחית.
 
רכיבים:
מים, מלטודקסטרין, עמילן תירס מפורק,סוכרוז,חלבון חלב מבודד, שמן קנולה, קזאינטים (סידן קזאינט, נתרן קזאינט), שמן תירז, מינרלים (נתרן ציטראט, אשלגן ציטראט, מגנזיום כלוריד, אשלגן כלוריד מגנזיום פסופט דו בסיסי,
 הדירוכלוריד, ריבופלאבין, ויטמין A פמיטט, בטא קורטן, חומצה פולית, פילוקווינון, ביוטין, ויטמין D3 ציאנוקובלאמין) חומר טעם, מייצב (נתרן קרבוקסימתיל צלולוז), מייצב (גלאן גאם)
,סידן פוספט תלת בסיסי, אשלגן פוספט דו בסיסי. ברזל סולפט, אבת סולפט, מנגן סולפט, נחושת סולפט, נתרן מוליבדט, אשלגן יודיד כרום כלוריד, נתרן סלנאט), חלבון סויה בודד, מתחלב (לציטין סויה) , מייצב (צלולוז) ויטמינים (כלורין,חומצה אסקורבית DI אלפא טוקופריל אצטט, ניאצינאמיד, סידן פנטוטנאט, פירידוקסין הידרוכלוריד, תיאמין
אנשור פלוס מזון ייעושי ומועשר בחלבון, ריכוז גבוה אשר משמש כהשלמה תזונתית או מלאה.
בקבוק אחד של אנשור מכיל 14 גרם חלבון ו 24 ויטמינים ומינרלים חיוניים חומצות שומן ואומגה 3.
6 פרובויוטיקה.

חשוב לדעת: אם ידוע רגישות לאחד ממרכיבי המזון או הינך סובל\ת ממחלה כלשהי יש להיוועץ עם רופא
 
 
הוראות השימוש:
  •  אנשור פלוס מיועד לספק תזונה משלימה או לשמש כמקור מזון יחיד למבוגרים.
  • התכשיר אינו מיועד לשימוש בילדים, אלא אם כן הומלץ ע"י הרופא.
  • יש לנער היטב לפני הפתיחה.
  • ניתן להשתמש באנשור פלוס כמקור מזון יחיד או בזמן הארוחות
  • מומלץ לשתות קר
  • כמקור מזון יחיד – יש להיוועץ ברופא.
  • יש לשמור את הפחית סגורה בטמפרטורת החדר. עם פתיחתה יש לכסותה ולשמור במקרר. יש לזרוק מזון שלא נעשה בו שימוש תוך 48 שעות מהפתיחה.
  •  יש לשים לב לתאריך התפוגה המופיע בתחתית הפחית.
 
רכיבים:
מים, מלטודקסטרין, עמילן תירס מפורק,סוכרוז,חלבון חלב מבודד, שמן קנולה, קזאינטים (סידן קזאינט, נתרן קזאינט), שמן תירז, מינרלים (נתרן ציטראט, אשלגן ציטראט, מגנזיום כלוריד, אשלגן כלוריד מגנזיום פסופט דו בסיסי,
 הדירוכלוריד, ריבופלאבין, ויטמין A פמיטט, בטא קורטן, חומצה פולית, פילוקווינון, ביוטין, ויטמין D3 ציאנוקובלאמין) חומר טעם, מייצב (נתרן קרבוקסימתיל צלולוז), מייצב (גלאן גאם)
,סידן פוספט תלת בסיסי, אשלגן פוספט דו בסיסי. ברזל סולפט, אבת סולפט, מנגן סולפט, נחושת סולפט, נתרן מוליבדט, אשלגן יודיד כרום כלוריד, נתרן סלנאט), חלבון סויה בודד, מתחלב (לציטין סויה) , מייצב (צלולוז) ויטמינים (כלורין,חומצה אסקורבית DI אלפא טוקופריל אצטט, ניאצינאמיד, סידן פנטוטנאט, פירידוקסין הידרוכלוריד, תיאמין
הוספת סקירה
  • גרוע
  • מעולה